Onze Webshop HappyClogs.nl

Holl Souvenir & klompen

Laat je verrassen in onze webshop. Je vindt er de echte Hollandse klompen in alle soorten en maten. Maar ook de enige echte Nederlandse souvenirs. In het Nederlandse Oranje, Brabantse Rood-Wit of Delfts-blauw. De keuze is enorm dus bezoek nu onze webshop.

Draagklompen uit onze webshop

Holl Souvenir & klompen

Bij ons vind je de klomp die bij je past. Een echte Hollandse klomp uit Nederland. In alle kleuren en maten verkrijgbaar. Je kunt hem zelfs laten personaliseren. Een klomp is ook een uniek relatiegeschenk. Met of zonder logo, naam of rugnummer. Er is veel mogelijk om jouw klomp echt uniek te laten zijn.

Panter Klompen

We zijn supertrots op onze nieuwste houten klompen met panter print. Helemaal gedecoreerd met de hand. Geen paar is hetzelfde dus altijd uniek. De klompen worden gedecoreerd met de "servetten" techniek.
De panter print is rondom aangebracht met uitzondering van de zolen van de klompen.

Relatiegeschenk Holl Souvenir & klompen
Panterklompen
Draagklompen Holl Souvenir & klompen
Oranje souvenirs Holl Souvenir & klompen
Sleutelhanger klomp Holl Souvenir & klompen
Flessenvanger Holl Souvenir & klompen
Flessenopener Holl Souvenir & klompen

Souvenirs uit onze webshop

Holl Souvenir & klompen
Je vind hier de mooiste houten klompen en Hollandse souvenirs. Gemaakt met liefde in Nederland.
 
Je kunt het zo gek niet bedenken wat er mogelijk is met een houten klomp. Sleutelhangers - Magneetklompjes - Bieropeners - Doppenvanger - Pennenklomp - Spaarklomp.  Verder vind je bij ons mooie armbandjes met mooie Delfts-blauw kralen of Delfts-blauwe - klompen. Onze roots liggen in Sint-Oedenrode dus ook de Originele Brabantse en “Sint-Oedenrode” souvenirs mogen niet ontbreken.

Wil je direct bestellen ?

Knutselklompen uit onze webshop

Holl Souvenir & klompen

Met hobbyklompen maak je er een feest van. Ze zijn verkrijgbaar er in alle soorten en maten. Leuk voor een kinderfeestje, maar ook voor  vrijgezellenfeest, babyshower of bachelorette party.

Je kunt ze decoreren op verschillende manieren. Of je eigen originele souvenir maken. Dus laat ons weten welke hobbyklompjes jij nodig hebt voor je volgende feestje.

Hobbyklompen Holl Souvenir & klompen
Hobbyklomp beschilderen Holl Souvenir & klompen
Klompen schilderen Holl Souvenir & klompen
Back to Top